RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Morgonbrev 2023-08-25 Totalkonk bland semis

Då kliver vi in i den sista handelsdagen för denna vecka som också råkar vara löning för dom flesta. Jag kommer att fortsätta med mitt månadssparande i mina fonder och jag kommer även att skjuta in lite extra i ICLN (global grön energi) eftersom att det är en sektor som jag tycker har fått oförtjänt mycket stryk den senaste tiden. Sen kommer jag också lägga över pengar till min Coffee Can. Men där är jag inte helt 100 på vad jag ska köpa ännu. Igår skrev jag ett inlägg om en ny konkurrent till TSM. Om du tycker att det låter intressant och om du inte har läst inlägget ännu så kan du göra det här: https://www.fredrikochtobbe.se/post/en-ny-konkurrent-f%C3%B6r-tsm Vi avrundar veckan med att köra live klockan 09:00. Vi ses som vanligt i Discorden! Igår passade jag också på att öka min position i Paradox. Efter att priset kom ner och återtestade sina tidigare toppar. Gav för positionen ligger nu på 286 SEK.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

ความคิดเห็น

ไม่สามารถโหลดความคิดเห็น
ดูเหมือนจะมีปัญหาทางเทคนิคบางอย่าง ลองเชื่อมต่ออีกครั้งหรือรีเฟรชหน้าเพจ
bottom of page