RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Uppdatering av Vete & Calliditas

Vete ligger sedan tidigare inne som en swing. https://www.fredrikochtobbe.se/post/ny-position-inne I det ursprungliga inlägget skrev jag att jag letade en add i positionen på svaghet. Vi har fått svaghet i priset. Men eftersom att positionen fortfarande är blygsamt i plus (tack vare dollar exponeringen) kommer jag inte att addera på min position än. Det jag vill se är att den nuvarande nivån respekteras eftersom att vi har flera viktiga bottnar i detta området.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

header.all-comments

empty-state.list-fetch-error
empty-state.list-fetch-error-subtext
bottom of page