RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Uppdatering av SOXX

Igår började jag skala in mig i halvledarsektorn, SOXX. Se inlägg här: https://www.fredrikochtobbe.se/post/_soxx Mitt bet är som jag har talat om att sektorerna som har tagit mest stryk den senaste veckan ser ut att kunna bjuda på en studs upp i närtid. Därav valde jag att kliva på halvledarsektorn som är ner 16% från sitt high i slutet av Mars. Idag gav inflationssiffrorna en skjuts till risktillgångar och inledningsvis handlas tillväxt och techsektorerna upp kraftigt.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Prenumerera

Liknande inlägg

Visa alla

Skalar lite mer

Nja hörrni! Stänger ner hälften av det som är kvar i Bravida, det dog av lite i volymerna och volatiliteten. Sista delen av positionen ligger med stopp på BE.

bottom of page