Uppdatering av SOXX

Igår började jag skala in mig i halvledarsektorn, SOXX. Se inlägg här: https://www.fredrikochtobbe.se/post/_soxx Mitt bet är som jag har talat om att sektorerna som har tagit mest stryk den senaste veckan ser ut att kunna bjuda på en studs upp i närtid. Därav valde jag att kliva på halvledarsektorn som är ner 16% från sitt high i slutet av Mars. Idag gav inflationssiffrorna en skjuts till risktillgångar och inledningsvis handlas tillväxt och techsektorerna upp kraftigt.


Som uttalat har jag ännu inte full size i min position och jag har fortfarande förhoppningar om att kunna öka på en rekyl. Men om rekylen uteblir nöjer jag mig antagligen med den position jag redan har.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på www.fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Prenumerera

Liknande inlägg

Visa alla