Uppdatering av Paradox

Precis som många andra gamingbolag hade Paradox ett tungt 2021 och tyngdes av mängder av avskrivningar. Däremot skiftade vinden i slutet av året då den tidigare VD:n Fredrik Wester återigen tog tillbaka rodret i bolaget. Vi stängde tidigare ner en swing som resulterade i en profit omkring 20% i Paradox och nu är jag tillbaka igen, för en stund. Det jag spanar efter i Paradox just nu är en resa upp till kanaltaket: https://www.tradingview.com/x/OTHdbPC8/

Aktien gled in som swing igår (kommunicerades ut igår) vid 192 SEK. Target i denna lilla trade har jag mot 199 SEK. Ni vet dock att i det större perspektivet förväntar jag mig mer uppsida i Paradox. Spanar vi på grafen ur ett större perspektiv ser vi att vi eventuellt har en Cup n handle formation vilket skulle kunna ge ett potentiellt target mot 260 SEK.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på www.fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Prenumerera

Liknande inlägg

Visa alla