RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Uppdatering av Cibus

Swingen i Cibus lever och frodas. Men priset har nu stött på patrull och har det väldigt svårt att jobba sig igenom 182.75 SEK som nu har testats 6 gånger i daily (7 gånger idag). Men priset bygger samtidigt högre bottnar vilket får mig att tro på att utfallet kommer att bli bullish.Den nuvarande nivån är alltså extra viktig. En etablering ovanför skulle med stor sannolikhet öppna upp för en snabbare rörelser på några procent. Jag har vid två tillfällen valt att säkra upp vinst i swingen och har en relativt liten position kvar. Men jag står kvar vid att min TP2 kring 190 SEK bör nås och väljer därför att behålla min position. Alla förändringar och tidigare köp/sälj kan du följa via denna länk: https://www.fredrikochtobbe.se/swingcase


Som alltid, det jag säger och gör ska inte ses som någon rekommendation.Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page