RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

The blood vessel of the Financial Market

20 Dec 2021 Oljan kallas ofta för “The blood vessels of the Financial Markets”. På Svenska skulle vi kunna översätta det till Finansmarknadens blodkärl. Det ligger mycket sanning i det uttrycket. Idag tänker jag att vi ska titta lite närmare på det. Idag i tradingchatten på Discord påpekade jag att vi behöver se en vändning i oljan för att se en vändning i våra index. Då fick jag in en del DMs om varför oljan är viktig så jag tänkte köra ett inlägg om just det. Men oljan har en enorm korrelation med flera av de viktigaste tillgångarna som är styrande för index utveckling. Även om man inte handlar oljan enskilt så anser jag det är viktigt att veta om korrelationen. Så vad hände imorse?

Vill du läsa mer?

Prenumerera på www.fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Prenumerera

Liknande inlägg

Visa alla
bottom of page