RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Ta del av två screeners!

Från morgonens live satt jag och screenade fram lite bolag som har ett starkt momentum. Jag själv använde mig av screener-filter skapade av William O'Neil (CANSLIM) och Mark Minnervini's momentumscreener. CANSLIM har enligt mig ett bredare fokus och väger både in fundamentala nyckeltal samt teknisk styrka. Minervinis screener är det enbart fokus på det tekniska läget. Under liven sorterade jag även upp aktierna vi screenade fram i två olika sektioner. En för "Inväntar konsolidering" och en för "Inväntar breakout". Min egna favorit från screeningen är $SIGA. Nedan kan ni ladda ner båda bevakningslistorna och sedan ladda in dem i Tradingview. Happy Hunting!

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

コメント

コメントが読み込まれませんでした。
技術的な問題があったようです。お手数ですが、再度接続するか、ページを再読み込みしてださい。
bottom of page