RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Svedbergs in i långlådan

Svedbergs som plockades in som en swingtrade fick ett tråkigt slut efter att jag åkte på en emission till en rejäl rabatt. Eftersom att jag ägde aktier under emissionserbjudandet har jag (precis som alla som ägde aktier vid tillfället) blivit erbjuden att delta i emissionen. Jag har valt att tacka ja. Idag är sista dagen för att tacka ja eller nej till emissionen och aktien har handlats ner till emissionsnivån. Ett längre inlägg om Svedbergs kommer att komma framöver men eftersom att det idag är sista dagen för att teckna emissionen tänkte jag att det var lika bra att meddela er om vilket beslut jag tar. Svedbergs får en position i den långsiktiga väskan. I min mening är det ett fint kvalitetsbolag som för nuvarande handlas till PE 13 och baserat på 2022s siffror bör PE ligga kring 9. Men mer om själva bolaget kommer i ett inlägg längre fram :) Värt att notera är att jag inte har köpt några aktier utöver de jag kommer att få tilldelade via emissionen. Positionen är därav liten. Som alltid, detta är ingen rek utan jag delar enbart med mig av vad jag själv gör.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på www.fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Prenumerera

Liknande inlägg

Visa alla
bottom of page