RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Stoppad i Volvo Cars

Som jag skrev om i gårdagens inlägg när jag skalade min position i Volvo Cars så flyttade jag upp min stop loss till strax under gårdagens low. Nu när jag kom tillbaka från att ha käkat lite kvällsmat ser jag att stoppen har triggats. Hela positionen är nu stängd. Totales blev det en väldigt fin trade i både kronor och procent. Jag är nästan lite glad att stoppen kom för nu har jag äntligen lite kassa att röra mig med igen för att kunna plocka in flera framtida trades. Som alltid, det vi säger och gör här på plattformen ska aldrig ses som någon rekommendation. Vi delar enbart med oss av vad vi själva gör. All handel innebär risk. Gör alltid en egen analys!

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page