RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Stänger ner en swing

Stänger ner det sista jag har kvar av min position i Swedencare. Den sista delen av possen säljs av till cirka 22% profit medan hela positionen stängs till +10,2%. Jag hade tänkt löpa positionen en längre stund men eftersom att jag letar efter ökningar i några andra swings så behöver jag kassan. Förhoppningsvis kan det snart bli dags för en ny runda i uppsidan för aktien och då tänker jag leta mig in igen.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Prenumerera

Liknande inlägg

Visa alla

Skalar lite mer

Nja hörrni! Stänger ner hälften av det som är kvar i Bravida, det dog av lite i volymerna och volatiliteten. Sista delen av positionen ligger med stopp på BE.

bottom of page