RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Stänger ner en swing

Jag väljer att stänga ner Paradox till en mindre loss om -1,3%. Det har inte hänt mycket i aktien sedan jag klev in. Men förhoppningen om när jag tog positionen var en follow thru direkt på utbrottet och att jag skulle kunna stänga igen positionen efter någon dag. Jag vill som sagt inte ligga kvar med hela positionen över rapporten nästa vecka eftersom att det har varit en hel del luriga rapportreaktioner under denna vecka. Rätt eller fel, det får tiden utvisa! Jag väljer som vanligt att inte ligga över rapporter i mina swings.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

Comentários

Não foi possível carregar comentários
Parece que houve um problema técnico. Tente reconectar ou atualizar a página.
bottom of page