RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Stänger en swing trade

Idag tackar jag av snusbolaget SWMA som har fyllt sitt syfte väl. Aktien plockades in på att budet kan komma och höjas, vilket också skedde. Nu har hedgefonden Elliott byggt upp sin position och det finns absolut möjlighet till att budet kan komma att höjas ännu en gång.


Den stora anledningen till att jag säljer är att det finns många intressanta set ups där ute där jag ser bättre Risk reward. Eftersom det nuvarande budet ligger på 106 SEK och aktien handlas på 108.75 SEK väljer jag att tacka för mig i SWMA.


Som sades, det finns helt klart en sannolikhet att budet kan komma och höjas en gång till. Jag vill bara få loss lite kassa.


Jag tackar för 7,5% profit. Ni kan följa alla swing trades via denna länk: https://www.fredrikochtobbe.se/swingcase

Liknande inlägg

Visa alla

En swing in

bottom of page