RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Stängd position

Det blev en kort visit i Inwido och timing blev helt klart tråkig efter VD-avhoppet som kommunicerades ut igår efter stängningen. Men men det är inte mycket att göra åt det. Jag sa att jag skulle stoppa positionen om den såg ut att stänga under MA20 i daily och nu ser jag inte mycket till hopp för en close ovanför. Jag har stängt min positon på 111,5 SEK och tar en loss på 5,6%. Jag skulle absolut kunna ha mer tålamod i denna men eftersom att positionen var menad som en break out trade så ska jag inte försöka brottas mer nu när aktien bröt nedåt. Som alltid, det jag säger och gör ska inte ses som någon rekommendation. All handel innebär risk. Gör alltid en egen analys.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page