RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Smetar på en ökning i en swing!

Sedan tidigare har jag plockat in 1/3 i Paypal. Jag har varit försiktig med sizen eftersom att jag tycker att index ser darrigt ut. Men idag bryter priset upp ur sin fallande kil och jag känner att jag måste öka på min size. Köpet skedde på $63,05 och jag har nu 2/3 av full size. Nästa köp kommer jag enbart att skicka in om vi ser vidare nedgång i aktien. Skulle botten vara satt och Paypal tuffar på uppåt från dessa nivåer så är jag nöjd med det också!

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

Comentários

Não foi possível carregar comentários
Parece que houve um problema técnico. Tente reconectar ou atualizar a página.
bottom of page