RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Skickar på en add i Coffee Can

Hade inte tänkt att handla mer i min Coffee Can efter igår men eftersom att jag tycker att Savelend står vid väldigt intressanta nivåer just nu så fick det bli en liten add inför rapporten som kommer den 17:e November. Aktien handlas just nu precis ovanför tidigare toppar kring 8 SEK och här ifrån bör det kunna studsa. Även om jag inte tradear i aktien så väljer jag att öka på min stek här. Som alltid när det kommer till min Coffee Can är det inga stora summor det handlar om. Men eftersom att den står så pass intressant till så tänkte jag att jag bjuder på lite TA ändå.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

Comentarios

No se pudieron cargar los comentarios
Parece que hubo un problema técnico. Intenta volver a conectarte o actualiza la página.
bottom of page