top of page

Skalat ner en swing under morgonen

Jag har valt att skala ner Ovzon under morgonen. För att säkra upp lite vinst och "hedga" mig en aning mot nattens uppskjut. Det är svårt att sia om reaktionen imorgon även om satelliten kommer upp som planerat. Det finns alltid risk för "sell the news". Aktien skalades ner mellan 16,00 SEK och 15,80 SEK. 40% av swingen såldes. Min långsiktiga position behåller jag som den är. Aktierna såldes till dryga 20% profit. Nu laddar vi upp inför nattens uppskjut! Som alltid, det jag säger och gör ska aldrig ses som en rekommendation. Gör alltid en egen analys.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page