RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Skalar hem lite profit

Valutorna fortsätter att vara väldigt snälla mot mig och jag väljer att skala hem 1/3 av positionen i kort USDSEK till en profit på 4,5%, ish. Detta gör jag inför dagens KPI-siffror från USA. Vi vet inte åt vilket håll det kommer gå men vi kan räkna med att det blir volatilitet i valutorna! Min förhoppning och min tro är fortfarande att USDSEK ska göra en lägre low mot botten den 29:e September. Jag väljer dock att vara lite försiktig inför dagens siffror.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page