RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Skalar av i en långsiktig position

Väljer idag att skala ner min position i Evolution, en aning. Jag köpte på mig mer i den förra dippen på 791 SEK och sedan dess är aktien upp drygt 25%. Jag väljer att plocka hem samma summa som jag köpte för nere vid 791 SEK. Detta gör jag inte för att jag tror att rapporten kommer att bli dålig. Utan jag säkrar helt enkelt upp lite vinst efter att aktien presterat starkt den senaste tiden. Samtidigt drar jag ner på risken något inför rapporten som kommer senare i veckan. Efter avskalningen är EVO ändå topp 3 största positioner bland mina långsiktiga innehav. Se inlägg:

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

Comentários

Não foi possível carregar comentários
Parece que houve um problema técnico. Tente reconectar ou atualizar a página.
bottom of page