RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Ska man handla budet på Activision $ATVI?

Den 18:e januari avslöjade Microsoft att de lagt ett bud på datorspelsgiganten Activision Blizzard. Budet, på $95 per aktie, motsvarande en premie om +45% mot stängningskurs. Idag är aktiekursen $81,43, vilket indikerar en +16,7% uppsida om affären går igenom. Jag har dock valt att avstå att äga aktien. Här förklarar jag lite varför.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på www.fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Prenumerera

Liknande inlägg

Visa alla

Jag satt och scannade igenom mina bevakningslistor under morgonen och insåg att det är en hel del namn som har kommit ner till stora stödnivåer. Framförallt har jag letat efter tydliga stödnivåer i ve

bottom of page