RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Söndagssnack

Klockan 18:00 kör vi Söndagssnacket idag så att vi inte krockar med Sveriges match mot Tjeckien 👀


Kommentera nedan vad ni vill att vi tar upp i dagens live ⬇️


Jag önskar er en fortsatt trevlig helg!

Liknande inlägg

Visa alla

8 Comments


Josef Knecht
Josef Knecht
May 15, 2022

Spana på SAAB Sverige ser ut att gå med i Nato påverkan på aktien, riktkurs om vi bryter föregående top?

Like

Gå tillbaka till gamla bottnar i index som 2000, 2008, 2016 (?), vad är vanliga kännetecken för att botten är nådd, tänker att man kan se detta genom olika riskindikatorer samt pris, volym och volatilitet osv. Ett litet specialsegment där ni går in djupare på indexbottnar helt enkelt 🙌😀

Like

Jag skulle uppskatta analys av vete och olja. Sedan hör jag hela tiden om att folk ökar i obligationer. Vilka obligationer är det värt att äga nu under den svaga perioden? Hur handlar man dessa på Avanza? Tack på förhand!

Like

Emelie
Emelie
May 15, 2022

Alltså jag har inte riktigt hängt med i Elon Musks svängar på detaljnivå det senaste och blir sjukt förvirrad. Ska han köpa twitter eller inte? Har han sålt en massa teslaaktier för detta eller ska han? vad kommer då hända med tesla, försvinner allt fokus från dem då, är Teslas primetime kanske över? Är det något jag missar eller har Elon bara glömt att ta sin antipsykotiska? Varför jag vill ta upp ämnet är för jag velat köpa lite mer tesla men det är så rörigt nu med allt som händer kring Mr Musk att jag bli osäker.

Like

Tankar om Angler gaming och deras rapport

Like
bottom of page