RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Säljer två positioner bland mina långsiktiga innehav

Väljer idag att sälja av GULD AVA och SILVER AVA som har legat i långlådan. Dem säljs av vid öppningen. Guld säljs av till en liten profit och Silver säljs av till en liten loss tack vare att dessa följer utvecklingen av metallerna i dollar. Anledningen bakom sälj är inte att min tro på metaller har förändrats utan det är helt enkelt att jag börjar se riktigt trevliga värderingar bland många bolag där ute och vill därför ha mer kassa framöver. Gällande metallerna har jag fortfarande exponering via mina fonder och nöjer mig med det för tillfället. Kassan är nu uppe på 7%.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Prenumerera

Liknande inlägg

Visa alla
bottom of page