RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Rapportkommentar Nekkar Q4 2023

Och så var det fredag igen. Igår rapporterade norska Nekkar siffror för årets sista kvartal, och i följande text ska jag redogöra för mina tankar kring dessa. Nekkar är ett bolag jag skrev om så sent som den 24e januari, då i anslutning till att bolaget fortsatte att vinna avtal på avtal. Idag är som sagt syftet att redogöra för Q4, vilket i min mening var ett utmärkt kvartal och precis i linje med mina förväntningar från min Q3-kommentar. Under 2023 tog Nekkar ett nytt rekord i omsättning, och trenden ser ut att fortsätta. 

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page