Rapportanalys Savelend Q4 & bokslut 2021

SaveLend redovisar idag siffror för helåret 2021. Året avslutades väldigt starkt med en nettoomsättning på 30,3 MSEK - en ökning med 75,3% (varav 65,7% procentenheter organisk) sedan 2020. Justerad EBITDA förblev -3,0 msek, motsvarande 9,9% av omsättning, mot föregående års Q4 då siffran istället var 17,3% av omsättning. Aktien handlades initialt upp ca 5% men är i skrivande stund ned några promille. Jag delar här mina tankar om rapporten, det gångna året och hur aktien har utvecklats i förhållande till mina förväntningar. För den som inte är bekant med SaveLend sedan tidigare har jag publicerat en längre analys om bolaget HÄR. Både jag och Fredrik äger aktier i bolaget.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på www.fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Prenumerera

Liknande inlägg

Visa alla