RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Plockar in en ny Swing

Plockar in Infineon som bryter upp ur sin flaggning idag med helt okej volym. Jag är lite halv-positiv till index just nu men jag försöker främst att fokusera på de enskilda set ups och handla enligt min strategi. Aktien ser ut att idag gå för en close ovanför MA200 och ovanför sin flaggning. Detta ser jag som en köpsignal. Eftersom att jag tycker index bör bjuda på en rekyl så kör jag en tight stopp. Stoppen ligger just nu under Måndagens lows vilket är cirka 2,6% ner från den nuvarande nivån.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page