RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Nya bevakningslistor finns tillgängliga!

Ni vet att jag älskar mina bevakningslistor. Nu har jag uppdaterat bevakningslistorna som vi delar med er och det finns en hel del nya godsaker. Först ut har vi "Relativ styrka OMXS30" där jag har ställt alla enskilda bolag i OMXS30 mot OMXS30. På så vis kan man enkelt identifiera relativ styrka eller relativ svaghet mot index. Sen har jag även gjort en likadan lista för USA där samtliga enskilda sektorer ställs i relation mot SP500. Syftet är detsamma som ovan. Jag har även lagt till en bevakningslista för "Biotech" och en för "Makro". Framförallt hoppas jag på att Makro-listan kan komma till stor användning för er. Länk till att ladda ner samtliga bevakningslistor har ni här: https://www.fredrikochtobbe.se/bevakningslistor

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

Commentaires

Les commentaires n'ont pas pu être chargés.
Il semble qu'un problème technique est survenu. Veuillez essayer de vous reconnecter ou d'actualiser la page.
bottom of page