RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Ny plattform: Robomarkets

Uppdaterat: 17 aug.

Idag kan vi med glädje presentera ett nytt samarbete och plattform: Robomarkets! Deras dollar konto på ISK är något vi har suktat efter länge. Dessutom tycker vi att deras corutagemodell är riktigt bra och kommer göra handeln i USA mycket billigare.


Vi går igenom lite om just ISK och dollarkontot i videon samt kikar på courtagemodellen. Vill du skapa ett konto på Robomarkets får du gärna använda vår länk:

https://my.robomarkets.com/se/register/?a=kjhj


Riskvarning:

Robomarkets erbjuder även CFDs som är komplexa instrument och som kommer med en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hög hävstång. 73.23% av retail traders konton förlorar pengar när de handlar CFD's hos den här leverantörer. Du bör förstå hur CFDs fungerar och om du kan ta den höga risken att förlora pengar.

Mer kommer!


mvh,

F&T

Liknande inlägg

Visa alla

Hej! Vi har gjort en uppdatering på intradagsalgoritmen. Den tar nu data från ES1!, NQ1!, RTY1! och kombinerar dessa vid beräkningarna som gett lite bättre perfomance på helheten.

Som ni vet har vi en intradagsalgoritm som är i utveckling, och kommit så pass långt fram att den nu livetestas. Detta görs för att kolla så att backtest resultatet är någorlunda enigt med det som pro

bottom of page