RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

NIVÅER!

Det är många olika tillgångsslag som står och väger vid väldigt viktiga nivåer och det gäller index, råvaror, valutor, räntor och enskilda aktier. I det här inlägget tänker jag att vi ska titta på några av jättarna där ute som just nu står vid väldigt viktiga nivåer.


Först ut är $GOOGL som igår gav mig kurslarm efter att priset återigen letat sig ner till botten av sin trendkanal. Fråga är, ser vi en stor bear flag eller är det en bottenformation? Ett brott ner hade talat för att det är en bear flag.Nästa jätte som hänger på en skör tråd är $FB, Meta Platforms. Aktien står på sin stigande trend som har varit intakt sedan 2016. Just nu har aktien testat av nivån 10 gånger i veckografen. Ju fler gånger en stödnivå testas desto svagare blir nivån.Next up är Adobe $ADBE som är väldigt lik Meta Platforms. Aktien står på sin stigande trend och handlas runt "pre-corona topparna". Även här har nivån testats flera gånger i veckografen.Alla tre är tunga namn i techsektorn där Google är den absolut största av dessa tre. Skulle vi se ett break ner i samtliga så tittar vi på nya årslägsta i dessa namn. OM det skulle ske kan vi nog tro på att det är fler aktier inom sektorn som också ska göra nya lows.


Vad tror du? Kliver köparna in vid dessa nivåer (som många gånger tidigare) eller väntas nya lows i dessa namn?Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page