RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Morgonbrev 2023-10-27 Fredagsfeeling på ingång?

Igår åkte jag på delstopp (50% av positionen) i Evolution efter att den större stödnivån kring 980 punkterades, i alla fall initialt. Som jag sa på liven trodde jag att jag hade lyft bort stoppen eftersom att jag numera stoppar positionerna manuellt. Men den låg kvar och stoppen gick, så kan det gå. Jag valde att inte kasta mig in i positionen igen. Jag avvaktar lite, tar ett steg tillbaka och utvärderar min position. Jag fick frågan redan igår om jag ska köpa tillbaka EVO för samma summa. Just nu kommer jag att gå igenom en del andra case som jag tycker ser intressanta ut och som jag har spanat på ett tag. Pengarna kommer att åka in där jag anser att R/R är bäst på långsikt. Är R/R bäst i Evolution kommer jag att gå in där igen, är R/R bättre på annat håll kommer jag att gå in där. Tills vidare rullar jag vidare med min halverade position i EVO.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

Comentarios

No se pudieron cargar los comentarios
Parece que hubo un problema técnico. Intenta volver a conectarte o actualiza la página.
bottom of page