RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Morgonbrev 2023-08-17 The bäs goes on!

Det var en händelserik gårdag och swingväskan åkte på två stycken bomber i form av Savelend och TSEM. Som jag pratade om igår så är det inget att deppa över. Man måste kunna studsa tillbaka och hålla huvudet högt. Låter man dom negativa tankar och känslor ta över så gör man sällan rationella och vettiga beslut. Nedgångarna var givetvis tråkiga, missförstå mig rätt! Förluster är dock en lika naturlig del av tradingen som vinsterna är. Över tid ska vinsterna såklart vara större än förlusterna. Det var dom inte igår 😅Det ska dock sägas att jag i Savelend "misskötte" mig och följde inte mina egna regler för min trading. Det brukar bli dyrt i slutändan om man inte följer sina regler. TSEM ångrar jag dock inte alls. Hela vägen in till gårdagens deadline så vår det bra R/R enligt mig och i min mening är det fortfarande bra R/R. Jag hade tagit traden igen om ett liknande scenario trädde fram.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page