RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Morgonbrev 2023-08-11 Är det dags för ett besked i TSEM x Intel? 👀

Klockan 09:00 är det dags för veckans sista live. Om du har några frågor som du vill att vi tar upp så se till att kommentera här eller i Discroden! Jag har för skojs skull dragit igång ett "Youtube maraton" där jag kommer att ladda upp en video varje börsdag i en månad. Igår släppte jag en video om Spiltan. För er som har hängt här ett tag är det kanske inga nyheter i videon men för er som inte känner till bolaget sen innan kan spana in denna video. Eftersom att jag inte har 20+ videos som ligger på lager tar jag gärna emot önskemål från dig. Vad vill du se i en kommande Youtube video?

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page