top of page

Morgonbrev 2023-07-28 Rapportspecial!

Detta morgonbrev kommer att bli lite av en specialare. När du läser det här sitter jag på flyget för en Weekend i Tjeckien. Med andra ord så kommer jag inte att vara vid skärmen idag. Men jag är tillbaka som vanligt under nästa vecka. Söndagssnacket kommer jag antagligen att köra på Måndagen. Det beror lite på hur pass sent jag kommer hem. Eftersom att jag är borta så jag tog mig friheten att skriva ett inlägg i förhand. Så vad ska detta morgonbrev handla om? Jo, idag ska vi titta på hur de Svenska bolagen hittills har rapporterat. Har vinsterna vuxit? Har omsättningen vuxit? Hur ser värderingarna ut just nu på den svenska börsen? Det och mycket mer ska jag svara på i dagens morgonbrev.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page