RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Morgonbrev 2023-06-27 Dippköp, besök i Kina och set ups bland halvledarna

Det blev en hel del dippköp under gårdagen för min del och jag ökade mer eller mindre på alla mina större pjäser i den långsiktiga portföljen. Investor, ASML, STM, TSM och Evolution fick sig ökningar efter att jag under tidigare veckor skalat ner min exponering. Nu tycker jag dock att mycket har kommit ner till nivåer där det bör studsa och jag väljer att öka på mina positioner. Kassan i långlådan är nu nere på 11%. Det finns utrymme för ytterligare ökningar om börsen skulle fortsätta nedåt den närmsta tiden. Den långsiktiga portföljen kan du se här: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-q9Z9AQpBg8E1szNBZw6Mu6ZCkEBP6yhwdTMO2KiZlQ/edit#gid=0

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Prenumerera

Liknande inlägg

Visa alla
bottom of page