RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Morgonbrev 2023-06-01 Att använda glidande medelvärde i starka trender 📈

Paradox som blev en av förra årets stora vinnare bland min egna swingtrading försätter att konsolidera och ju längre tiden går desto mer ser det ut som om att aktien enbart kör en paus inför vidare uppgång. Jag äger fortfarande 20% av min position från förra gången vi var inne och swingade i aktien. Detta eftersom att jag fortsatt ser Paradox som en trolig uppköpskandidat i sektorn. Men nu kanske det ändå börjar bli dags för en ny swing på uppsidan om aktien kan bryta upp. Jag har inte försökt fiska den senaste tiden eftersom att jag tror att Q2 kan bli rätt svagt. Kommer ett break upp kommer jag nog ändå plocka den på styrka. Vi får se vad PDX bjuder på kommande veckor.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page