RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Morgonbrev 2023-05-12 Another day another konk... Men Fredagsfeelingen är här!

Idag är det Fredag och det innebär att det bjuds på set ups i morgonbrevet! Det är sen gammalt. Jag tänker att vi ska fokusera på bolag som vi har pratat en del om sedan tidigare i morgonbrev, Midweeks och i Söndagssnack. Annars blir det lätt att man är överallt och ingenstans. Jag måste ju också flagga för att jag ska åka bort idag. Ni som har varit med ett tag vet att marknaden, eller i alla fall det jag äger, brukar konka helt och hållet så fort jag ska bort. Så vi får se vad dagen bjuder på.... 😉 Med andra ord kommer jag inte kunna vara superaktiv i Discorden idag. Det får jag lämna över till Tobbe!

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

Commentaires

Les commentaires n'ont pas pu être chargés.
Il semble qu'un problème technique est survenu. Veuillez essayer de vous reconnecter ou d'actualiser la page.
bottom of page