RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Morgonbrev 2023-03-10 BANKSEKTORN I USA FALLER TUNGT!

Igår plockade jag in SMCI på utbrott. Men blev nästan stoppad lika fort efter att utbrottet misslyckades. Som jag skrev i inlägget valde jag mellan FLUX eller SMCI och denna gång ser det onekligen ut som om att jag hade fel. Det är ju nästan komiskt när man lyckas med sådana moves. SMCI gick ner till stoppen och FLUX stängde igen på +3%. Positionen resulterade i en förlust om 1,83%. Vilket jag känner att jag kan överleva med. Så här med facit i hand ser det ändå ut att ha varit en bra stopp då SMCI stängde igen på -3,7%.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

Kommentarer

Kunne ikke laste inn kommentarer
Det ser ut til at det var et teknisk problem. Prøv å koble til på nytt eller oppdatere siden.
bottom of page