RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Morgonbrev 2023-01-30 Week of Doom!

Det är dags att dra på sig både hängslen och livrem! Denna vecka är fullspäckad med BNP, KPI, Räntebesked och viktiga rapporter. När det är en sådan intensiv makro vecka och tunga rapporter föredrar jag att "sitta på händerna". Så jag förväntar mig inte att jag ska göra massor med moves under veckan. Det enda köpet jag har planerat i dagsläget är en ökning i Spiltan på Tisdag som under förra veckan kom med sin rapport. Substansvärdet fortsatte att öka och aktien handlas nu till en rabatt om 17,72%.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page