RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Morgonbrev 2023-01-25 På makrofronten intet nytt

Löningen är här! Jag kommer i vanlig ordning att fylla på min Coffee Can Portfolio. Däremot kommer jag inte att månadsspara något i mina fonder denna månad. Anledningen till det är att jag har kört ett offensivt månadssparande i fonderna sedan börserna började gå ner kraftigt. Nu tycker jag att det har studsat lite väl starkt och väljer istället att fylla på min Coffee Can lite extra. Bolagen jag fortsätter att prioritera i min Coffee Can är de något mer mogna bolagen som är vinstdrivande eller är väldigt nära att bli vinstdrivande. Planen idag är att öka på Viva Wine, IMINT och UMC. Inga nya bolag kommer jag att plocka in denna månad. Vart går ditt månadssparande? Är det påfyllning av fonder eller kollar du på några enskilda aktier?

Vill du läsa mer?

Prenumerera på www.fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Prenumerera

Liknande inlägg

Visa alla
bottom of page