RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Morgonbrev 2022-12-29 Jätten viker sig

Igår köpte jag in mig med en första position i en börshandlande fond med viktning mot Indien. Om du vill läsa mer om det kan du göra det här: https://www.fredrikochtobbe.se/post/jag-kliver-in-i-indien Än så länge utgör positionen bara 5% av min långsiktiga portfölj och det finns utrymme att öka på den framöver. Efter gårdagens köp har jag nu 5,5% kassa kvar i den långsiktiga väskan. Jag fick också frågan om den går att följa via Tradingview. Och svaret är ja! Där kan man titta på ticker $INDA.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

Kommentare

Kommentare konnten nicht geladen werden
Es gab ein technisches Problem. Verbinde dich erneut oder aktualisiere die Seite.
bottom of page