top of page

Morgonbrev 2022-10-25 Värderingarna under det historiska snittet!

Löningen är här och det innebär också att jag kommer att fylla på mina fonder och min Coffee Can Portfolio. Vilka bolag som jag ska köpa för min Coffee Can har jag inte riktigt bestämt mig för ännu. Men antagligen så blir det till att plocka på mig några nya bolag eftersom att många fina bolag har kommit ner till väldigt trevliga värderingar nu under året. Värderingen är något som länge har varit på för höga nivåer sedan håsen 2020 och 2021. Men nu börjar det hela ordna upp sig och SP500's framåtblickande PE som nu har kommit ner till nivåer under det historiska 5 och 10 års snittet. Det är positivt, helt klart. Den stora frågan alla ställer sig nu är hur långt E (vinsten) kan komma att falla ner. För om E skulle falla ytterligare kan PE-talet snabbt bli dyrt. Än så länge är min syn att rapportperioden har överraskat positivt. Vi får se om vi kan säga detsamma i slutet av veckan!

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

Comentarios

No se pudieron cargar los comentarios
Parece que hubo un problema técnico. Intenta volver a conectarte o actualiza la página.
bottom of page