RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Morgonbrev 2022-07-19 Är den sista pusselbiten på plats för en botten?

God morgon mina vänner! Jag är tillbaka efter att ha haft lite semester i Måndags och Tisdags. Men redan på Fredag bär det av igen mot Grekland för min del. Den resan har varit något osäker eftersom att jag ska flyga med SAS. Men nu när strejken är över så blir det en runda ner till varmare breddgrader. Under nästa vecka kommer Tobbe att köra morgonbrevet och jag kommer att flika in från sidlinjen.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

Commentaires

Les commentaires n'ont pas pu être chargés.
Il semble qu'un problème technique est survenu. Veuillez essayer de vous reconnecter ou d'actualiser la page.
bottom of page