Morgonbrev 2022-03-11

Varmt välkomna ska ni vara till veckans sista morgonbrev! Gårdagen bjöd på en rekyl nedåt efter Onsdagens starka rörelse på uppsidan. Även om det såg lite halvdant ut ett tag så återhämtade sig USA bra mot slutet och SP500 har nu under morgonen klättrat tillbaka till den viktiga nivån 4260. Jag är fortfarande av synen att ett brott upp ur 4260-4270 skulle bädda för mer uppsida i SP500.

https://www.tradingview.com/x/ZJ5Cs3Qd/ Igår plockade jag på mig Beijer REF B som jag kommunicerade ut och eftersom att den aldrig letade sig ner till min stoploss ligger positionen fortfarande kvar och kan väl räknas som en swing just nu. Samma analys står sig som igår. Igår såg vi också fina rörelser i två av mina mindre positioner i den långsiktiga väskan. Utsläppsrätterna som har haft det tufft sedan kriget inleddes studsade kraftigt kring 60 EUR nivån där den Tyska regeringen tidigare har uttalat att dem kommer vara köpare:

Vill du läsa mer?

Prenumerera på www.fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Prenumerera

Liknande inlägg

Visa alla