RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Morgonbrev 2022-01-21 Optionslösen

SP500 gjorde ett försök på 4600 och ett tag såg det riktigt bullish ut. Det hela slutade i en total sell off där samtliga index bombade igenom sina lows. Men SP kom ner till mitt 4440 target som jag har haft på nedsidan. Jag citerar från morgonbrevet den 19:e : "Om jag skulle ge mig på ett försök om vart SP500 bottnar för denna gång så är mitt bet på att vi kommer bottna kring 4440 där vi även finner MA200 i dagsgrafen. Detta bör också falla in väl med att Big Tech bolagen börjar rulla ut sina rapporter och att rapportperioden drar igång på allvar. " Skulle även 4440 förloras ser jag nästa nivå som 4400. Det enda problemet jag ser just nu är att det gick mycket snabbare än vad jag väntat mig.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

Commentaires

Les commentaires n'ont pas pu être chargés.
Il semble qu'un problème technique est survenu. Veuillez essayer de vous reconnecter ou d'actualiser la page.
bottom of page