Miljöhås igen?

Goder dag på er alla! Nu plingade det till en hel del på mina screeners och bevakningar och det är framförallt Nordiska miljöbolag som gör moves. Jag tänkte dela med mig av 3 av dem som jag tycker ser riktigt intressanta ut. Först ut är det svenska vindkraftsbolaget Eoulus Vind som idag bryter sin långa fallande trend. Det jag vill se här näst är att den kan etablera sig ovanför topparna kring 98,3 SEK. Väldigt nära där vi står just nu.

https://www.tradingview.com/x/KAlxvWBe/ Skulle det ske ser jag det som troligt att priset kan leta sig upp till 108 SEK som en första anhalt. Tas den nivån ut tycker jag att det ser klart ut för ett avancemang mot 129 SEK. Näste bolag på tur är branschkonkurrenten Vestas Wind System. Aktien handlas fortfarande i en tydligt negativ trend men har nu brutit ut ur en eventuell flagga som kan bädda för mer uppsida i aktien:

Vill du läsa mer?

Prenumerera på www.fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Prenumerera

Liknande inlägg

Visa alla