Maersk in som swing

Jag har plockat på mig Maersk som är tänkt som en mer långsiktig swing. I det större perspektivet är den stigande trenden intakt och MAs fortsätter att trenda uppåt. Ni vet sedan innan att jag har plockat på mig en hel del trades i Maersk och hittills har dem alla slutat i profit. Vi hoppas på det utfallet även denna gång.

https://www.tradingview.com/x/el4Mpwsc/ Planen är att hålla swingen mot trendtaket kring 24100 DKK. På nedsidan kommer jag att hålla aktien tills att den stigande trendkaneln bryts ut. Detta kan komma att bli ett mer långsiktigt play. Men då bill jag se att tidigare toppar tas ut. Maersk gled in i min väska på 21650 efter att en order poppades vid utbrottet av flaggningen (röd linje).

Vill du läsa mer?

Prenumerera på www.fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Prenumerera

Liknande inlägg

Visa alla

add