RoboMarkets – Professional services on Forex market
top of page

Månadssparet

Det klassiska månadssparandet rullar på i vanlig ordning. Jag köper varje månad och det borde bli bra på sikt. Tur nog så kommer denna dipp i marknaden rätt lägligt för månadssparandet i fonderna. I fondportföljen fyller jag på samtliga fonder (i vanlig ordning). Lite extra ökade jag i Småbolagsfonden eftersom att jag anser att Small Caps bjuder på trevligare R/R för stunden. I min Coffee Can ökar jag på min size i Inwido, Viva Wine Group, Nekkar och Savelend. Fokus bland Coffee Can bolagen är fortfarande att öka på i bolag som presterar bra fundamentalt och gärna ska bolagen också vara lönsamma. Som alltid när det kommer till månadssparandet handlar det inte om några stora summor. Men förhoppningsvis växer sig dessa positioner stora över tid 😊

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page