top of page

Långsiktig hedge

Har valt att lägga på en hedge i Amazon som ligger i min långsiktiga väska inför rapporten ikväll. Rapportreaktionerna har hittills varit helt galna och efter att ha blivit smörad på 20% i Facebook igår väljer jag att ta det säkra före det osäkra. Därav har jag lagt på en 1:1 hedge vilket innebär att jag kommer gå plus minus 0 på rörelserna som kommer. Värt att notera är att detta även bidrar till utebliven profit om rapporten kommer ut och är positiv såväl som det bidrar till att jag undviker en förlust om rappen är negativ. Jag har gjort detta med hjälp av en mini s i Amazon. Viktigt är dock att ha utrymme med stoplossen på uppsidan ifall rapporten skulle tas emot riktigt positivt. Det sämsta man kan göra är att åka på en knock i sin hedge eftersom det då skulle vara en rätt värdelös hedge. Som alltid, detta är ingen rek utan jag delar enbart med mig av vad jag själv gör. All handel innebär risk.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

תגובות

לא היה ניתן לטעון את התגובות
נראה שהייתה בעיה טכנית. כדאי לנסות להתחבר מחדש או לרענן את הדף.
bottom of page