top of page

Kommentar om Angler Gaming

Idag blev dagen då Angler Gaming fick lämna långsiktiga lådan. Aktien har varit med mig sen 6 SEK 2019 och det har varit en händelserik resa. Först var jag med på en resa uppåt om 500% för att sedan åka med hela vägen ner. Bolaget agerar i den gråa marknaden och har en rejäl brist på insyn i verksamheten vilket gör dem svåra att tracka och det är näst intill omöjligt att försöka räkna på framtida resultat. Mitt förtroende för ledningen har sjunkit rejält sedan den förra rapporten då ursäkterna till det dåliga resultatet var att "vädret hade varit bra". Sedan dess har det varit tyst från bolaget och jag lovade mig själv att ge bolaget 1 kvartal till innan jag antingen säljer eller ökar på min position. Kvartalsrapporten som kom idag visade inte på några positiva förändringar i bolaget, snarare tvärtom. All in all har min resa i Angler varit nettopositiv med inskalningar, utskalningar och swings och det får jag ändå vara nöjd med. Men visst är jag något bitter idag över att jag inte stängde ner hela positionen tidigare.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page