top of page
  • Skribentens bildTobbe

Inför söndagssnacket!

Ehyo gänget! Rysk invasion, amerikansk inflation och svensk information? Sist nämnda får ni ta del av idag kl 18.00 när vi kör live på söndagssnacket. Något speciellt du vill att vi snackar om eller kikar på? Skriv en kommentar nedan!!


Hörs 18.00 🔥Liknande inlägg

Visa alla

10 Comments


Viktor Kalin
Viktor Kalin
Feb 13, 2022

Tror ni att S&P500 kommer att följa säsongsmöstret i det att börsen ska ner från mitten på februari (dvs nu, pådrivet av lägre stimulanser från centralbankerna, höga värderingarar, Ukraina, inflation, optionslösen på fredag, etc?) till mitten på mars då som ni nämnde förra veckan, räntehöjningarna börjar, marknaden drar en suck av lättnad för att det är över och index stiger sedan ett par månader?


Tror ni att högre realräntor borde göra fastigheter till fortsatt förlorare kommande år? Förra årets höga inflation och låga räntor var den bästa av världar för dom. I år blir det kanske tvärt om?


Har ni hittat några potentiella vinnare på Avanzas lista över "Bäst i år på Stockholmsbörsen" som stod emot fallet i januari?

Like

Pexip (FED new customer)

Like

VNV Global är jag nyfiken på.

Like

Unknown member
Feb 13, 2022

Med avseende till kriget, vad tar ni för positioner? Bear på Dax? Bull på VIX inför måndag? Ser ni nå andra risker, t.ex. att Kina passar på att attackera Taiwan? Vad tänker ni kring långsiktiga innehav? Funderingar på att börja sälja av något?

Like

Hur ni tänker kring Ryssland- Ukraina

Like
bottom of page