top of page

Inför Söndagssnack

Det är dags för ännu ett Söndagssnack! Kommentera vad du vill att vi tittar på i dagens avsnitt :)

Liknande inlägg

Visa alla

Några köp till långlådan

Sätter sprätt på lite kassa i långlådan och ökar min position i VanEck Semiconductors med drygt 7%. Tycker det är en intressant nivå här och nu kring tidigare ATH 😊 Till Coffee Can ökar jag upp i RVR

4 Comments


Glömde sätta SL på min Samsung-tracker.... Vad säger TA?

Like

Kan du Slå en kik på söder sportfiske på börsdata och se hur den ser ut, hade varit spännande 😌

Like


God morgon! Dippköparportföljen och momentumportföljen är helt klart det bästa ni har erbjudit hittils i min mening, stort tack! Det jag önskar är en tabell eller liknande som hålls uppdaterad med vilken Aktie det gäller, Inköpskurs, SL och Target. Finns det redan och jag har missat det? Eller är detta något som kommer? :-) 

Like
bottom of page