top of page

Har skalat ner en position

Paradox som gled in vid 160 SEK har bjudit på en bra resa och jag väljer att realisera lite vinst. 45% av mitt innehav säljer jag till 194 SEK. Vilket är 21% profit sedan den första entryn. Ingen dålig prestation av Paradox under dessa volatila tider. Anledningen bakom mitt sälj är att jag vill säkra upp en del vinst inför rapporten som kommer den 22:a Februari. Jag kommer att öka på min position igen om aktien: 1) Etablerar sig ovanför 200 SEK. 2) Bjuder på en bra rekyl och vi kan plocka upp den på svaghet. Därtill tycker jag aktien står vid en relativt tuff motståndsnivå vilket jag också väger in i mitt sälj: https://www.tradingview.com/x/D3syGrA0/ Resterande position ligger just nu med stoploss på break-even. Som alltid, det jag gör är ingen rådgivning utan jag delar enbart med mig av vad jag själv gör. All handel innebär risk.

Vill du läsa mer?

Prenumerera på fredrikochtobbe.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

Liknande inlägg

Visa alla

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page